Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Douglas balken

Douglas balken van hoogwaardige en stevige kwaliteit bestelt u bij Tuinhout Compleet. Naast douglashout verkopen wij ook eikenhouten balken en planken. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in beide houtsoorten. We adviseren u dan ook graag over de juiste soort hout voor uw toepassing. Zo schaft u altijd het juiste hout aan en kan uw klus direct geklaard worden!

Douglas balken online bestellen bij Tuinhout Compleet

Tuinhout Compleet is een houtleverancier van douglashout en eikenhout. Wij bieden diverse planken en balken aan met bijbehorende accessoires. De douglas balken die wij aanbieden zijn zeer stabiel en stevig en uitermate geschikt voor diverse buitentoepassingen zoals gevelbekleding, paardenstallen, veranda’s en schuren. Het hout gaat onbehandeld minimaal zo’n 10-15 jaar mee. In onze webshop bieden wij alleen hout aan van zagerijen die PEFC gecertificeerd zijn. Deze zagerijen streven een duurzaam bosbeleid na.

Bestellen en laten bezorgen

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, wordt deze direct verzendklaar gemaakt en binnen 10 werkdagen ontvangt u de bestelling op een door u opgegeven adres. Heeft u vragen over de levering, dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 0416 85 85 02. Wij geven u ook graag advies, daarvoor kunt u ook naar deze nummers bellen.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's: