Decoreren met hout

De warme uitstraling van hout kan uw tuin net dat beetje extra sfeer geven. Of u nu een landelijk, stoer, modern, industrieel of Scandinavische inrichting heeft, in elke inrichting komt hout perfect tot zijn recht. Door de natuurlijke look sluit het goed aan bij verschillende stijlen. Hieronder zullen we een do-it-yourself project toelichten, zodat u zelf aan de slag kunt om te decoreren met hout! 

Multifunctionele dienbladen

Een dienblad kan op zoveel manieren gebruikt worden. Zo kan je het gebruiken als decoratie en er kaarsen opzetten, of je brengt er net dat kopje koffie mee voor die speciale gelegenheid. Een dienblad is onmisbaar.

Wat heeft u precies nodig?

Benodigdheden:

  1.   2 Eiken planken maat 27×250 mm.
  2.   Schroeven
  3.   Handvaatjes, kijk voor leuke in de kringloop!
  4.   Voor een oude look kun je low paint gebruiken

Hoe maakt u uw houten dienblad?

Nu u de juiste materialen heeft verzameld kunnen we aan het werk. Hieronder volgen 4 eenvoudige stappen:

Stap 1. Zaag 4 plankjes naar een hoogte van 60 cm , breedte 9 cm en 3 cm dik. In totaal is het dienblad dus 36 cm.

Stap 2. Zaag 2 plankjes af in de totale breedte. Deze schroef je aan 2 kanten op het dienblad, voor het mooiste effect zorg je dat deze niet aan het uiteinde zitten maar juist een beetje aan de zijkanten.

Stap 3. Plaats 2 handvaatjes aan de uiteinden met een klein schroefje. Kijk bijvoorbeeld voor leuke antieke handvatten bij de kringloop.

Stap 4. Uw dienblad is nu eigenlijk al klaar. Wilt u deze nog een wat oudere look geven, schuur dan even het dienblad en doe er een low paint over. Dit geeft uw dienblad net die oude look die jij wil creëren.

Is uw dienblad af? Vergeet niet ons een foto te sturen van het resultaat! Wij zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen.

Tuinhout-Compleet

Tuinhout-Compleet is dé aanbieder op het gebied van Douglas- en Eikenhout.  Bent u op zoek naar kwaliteit houtproducten? Neem dan snel een kijkje bij ons Douglas hout op de website.

Neem hier een kijkje in ons eiken assortiment:

Eiken planken
Eiken planken
Eiken palen
Eiken palen
Eiken regels en ribben
Eiken regels en ribben
Eiken balkhout
Eiken balkhout
Eiken dakbeschot vellingdeel
Eiken dakbeschot vellingdeel
Beoordeel onze pagina

Meer handige informatie:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...