Creatief met Douglashout – Paaseditie

Begin april is het weer zo ver! Voor sommigen gewoon een lekker lang weekend vrij, voor anderen is het dé tijd van samen zijn, paasbrunchen, en eieren zoeken!  En met kinderen is het paasfeest natuurlijk extra leuk om te vieren. Wij geven u enkele tips om uw huis en tuin er op zijn paasbest uit te laten zien en samen aan de slag te gaan!

1. Houten paasei

Dit houten paasei is natuurlijk een eyecatcher in uw huis. U kan deze gemakkelijk maken met ons Douglas hout! Wanneer u het buiten wil plaatsen, raden wij aan om ons eikenhout te gebruiken! Voeg plankjes in het hout toe om uw eigen paasdecoratie er op te zetten. En bovendien wat lente bloemen om de boel op te fleuren!

2. Houten rek met Betongaas

Dit houtenrek kunt u gemakkelijk zelf maken. U koopt 2 of 4 planken en voegt deze samen in een vierkant, hier plaatst u betongas in. U kunt hier bijvoorbeeld lampen mee ophangen. Voeg voor passen wat paastakken en eieren toe en tadá!

3. Douglashout Paashaas

Deze houten paashaas is dé manier om aan u wijk te laten zien dat u klaar bent voor Pasen! De Houten paashaas maakt u in 2 delen. U maakt 2 losse planken een vorm van een halve haas dit herhaalt u 2 keer. Daarna kunt u met een losse balk deze 2 halve haasjes aan elkaar zetten.

Tip: voeg er een haakje aan vast zodat u er een leuk paasplantje in kan zetten!

Een eierdopje kan natuurlijk niet ontbreken aan uw paastafel! Vervang dit paasweekend u oude eierdopjes eens voor iets hips met hout! Deze eierdopjes maakt u van Douglas hout!Uit een Douglas houten plank maakt u al zon 10 nieuwe paasdopjes! Hout geeft u paastafel net dat warme gevoel en past zeker goed bij uw paastakken!

Douglas hout
Douglas Hout
Eikenhout
Eikenhout

 

Beoordeel onze pagina

Meer handige informatie:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...