Vanaf €1300,- gratis bezorging

Door heel Nederland

Veilig betalen via IDEAL

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Vanaf €1200,- gratis bezorgingDoor heel Nederland

Veilig betalen via IDEALVeilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis

In 10 werkdagen leverbaarDoor onze uitgebreide voorraad!

Vanaf €1200,- gratis bezorging

Veilig betalen via IDEAL

In 10 werkdagen leverbaar

Met palen en planken van Azobé hout haalt u een stukje duurzaamheid naar uw tuin!

Dankzij de sterkte en hoge duurzaamheid van Azobé hout is het erg geschikt voor talloze toepassingen in uw tuin. Zo heeft de houtsoort een hoge stoot- en wrijvingsweerstand. U vindt Azobé hout dan ook vaak terug als schuttingpaal of als beschoeiingshout. Als u besluit palen of planken van Azobé hout te kopen voor in uw tuin, kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Deze producten bestelt u natuurlijk bij Tuinhout Compleet. Wij werken uitsluitend met PEFC gecertificeerde zagerijen. Dit wil zeggen dat wij u de garantie kunnen bieden dat ons hout van hoge kwaliteit is en op een duurzame manier is geproduceerd. Al het hout in ons assortiment hebben we altijd ruim op voorraad. Zodoende kunnen wij u verzekeren dat uw bestelling altijd binnen 10 werkdagen wordt geleverd. Azobé houten palen en planken van de hoogste kwaliteit bestelt u dus bij Tuinhout Compleet!

Bestel nu uw palen of planken van Azobé hout

Wilt u ook duurzaam Azobé hout in uw tuin? Bestel dan uw planken en palen van Azobé hout op Tuinhout Compleet. In onze webshop kunt u Azobé hout in verschillende vormen kopen: zowel planken als palen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes. Zit het juiste product of formaat voor uw doeleinde er toch niet bij? Wij verzorgen voor u ook maatwerk! Zo kunnen wij het hout voor u in de juiste afmetingen schaven. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0416 85 85 02. Ook wanneer u vragen heeft over onze producten of onze service kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag een advies op maat.

Azobé palen

Al uw producten van Azobé hout, van planken tot palen, kunt u kopen bij Tuinhout Compleet. Azobé hout is een bijzonder harde soort hout die ook erg duurzaam is. Het hout heeft een paarsbruine kleur. Dankzij de hardheid van deze houtsoort wordt het veel gebruikt voor zware constructies die weer en wind moeten doorstaan en grote krachten moeten opvangen. Zo wordt Azobé hout veel gebruikt voor sluisdeuren en palen waar schepen tegenaan kunnen varen. Palen van Azobé hout zijn ook erg geschikt om in de grond te plaatsen. Daarom worden palen van Azobé hardhout veel gebruikt voor in de tuin. Wilt u dus een zware houtsoort kopen voor bijvoorbeeld in uw tuin, dan zijn de planken en palen van Azobé hout bij Tuinhout Compleet ideaal.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina’s:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 309 reviews.
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...