Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1300,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd binnen 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Eiken Zweeds Rabat

Zweeds rabat Eikenhout, zet u uw nieuwe schuur of veranda eenvoudig en snel in elkaar. Door de geschulpte uiteinden passen de planken perfect in elkaar zonder een kier open te laten. Door de unieke vorm van Zweeds rabat  kan het water niet tussen de planken komen waardoor houtrot van uw schuur, veranda of schutting definitief tot het verleden behoort! Bestel uw Zweeds rabat van eikenhout vandaag nog, Benieuwd na de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0416-858502 of info@tuinhout-compleet.nl.
Zweeds rabat Eikenhout als gevelbekleding
Door Zweeds rabat Eikenhout te gebruiken als gevelbekleding voor uw woning, schuur of tuinhuis, creëert u een landelijke uitstraling en bovendien is uw huis ook nog eens beter beschermd tegen wateroverlast en kou. Maak de gevelbekleding af met een zij uitlaat voor hemelwaterafvoer en u heeft een pracht van een huis, dat klaar is voor de toekomst! En ook zo eenvoudig te bestellen!
Tuinhout Compleet gaat voor duurzaam
Bij Tuinhout Compleet vinden wij het belangrijk te weten waar het hout dat wij verkopen vandaan komt en dat de bomen op een verantwoorde manier worden gekapt. Al onze houtproducten hebben het PEFC-keurmerk dat staat voor duurzaam beheerde bossen. Neem een kijkje in ons assortiment en bij vragen kunt u ons bereiken via 0416-858502 of info@tuinhout-compleet.nl.

Enig resultaat

0