Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1300,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd binnen 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Eiken Palen

De eikenhout palen van Tuinhout Compleet heeft kwaliteitsklasse QPA/1. Ons eikenhout beschikt over de duurzaamheidsklasse II, door de hardheid en levensduur van minimaal 20 jaar!

Toont alle 6 resultaten

Wanneer u eikenhouten palen bij Tuinhout Compleet aanschaft, weet u zekerf dat u een eerlijk kwaliteitsproduct in huis haalt!
Eikenhout: houtsoort dat ook zeer geschikt is voor buiten
Eikenhout is een houtsoort dat veel verschillende toepassingen kent. Bovendien is de houtsoort geschikt voor toepassingen buitenshuis. De eiken palen worden voornamelijk geproduceerd in Frankrijk en is afkomstig uit zagerijen die beschikken over het PEFC-keurmerk. Eikenhouten palen beschikken namelijk over duurzaamheidsklasse II, door de hardheid en levensduur van minimaal 20 jaar!
Bijzonderheden
Eikenhouten palen bevatten looizuur(tannine). Blauwzwarte verkleuringen zijn het gevolg van de reactie tussen ijzer en het looizuur in het hout. Voorkom deze zwarte vlekken door RVS schroeven te gebruiken, hierdoor komen de zuren van het hout niet in contact met roest!
Daarnaast zal onbehandeld eikenhout bij buitengebruik in de loop der jaren op een natuurlijke wijze een lichtgrijze tint verkrijgen! Vindt u dit niet mooi? Bescherm dan met beits uw hout!
Naast eikenhout ook Douglas hout in het assortiment
Tuinhout Compleet is een specialist als het om producten van eikenhout gaat. Echter, in ons assortiment treft u ook een scala aan producten vervaardigd van Douglas hout aan. Ook dit hout is uitstekend geschikt voor het maken van producten voor buitenshuis. Bekijk gerust eens ons gehele assortiment en bestel de producten die u nodig heeft via onze webshop. Ziet u echter in onze webshop niet direct de producten die u nodig heeft? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0416 85 85 02. Wij vertellen u dan graag meer over het maatwerk dat wij kunnen leveren!

0