Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1300,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd binnen 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Eiken Balkhout

Eiken balken zijn uitstekend geschikt voor toepassingen zowel binnen- als buitenshuis, zo gebruikt u eikenhout voor uw veranda, pergola, schutting, bijgebouw en nog veel meer! Eikenhout beschikt over de duurzaamheidsklasse II, door de hardheid en levensduur van minimaal 20 jaar! Daarnaast kent u eikenhout natuurlijk vanwege de prachtige uitstraling! 

Toont alle 9 resultaten

Bovendien wordt ons eikenhout voornamelijk geproduceerd in Frankrijk en is afkomstig van zagerijen die beschikken over het PEFC-keurmerk. Eikenhout wordt standaard fijnbezaagd of geschaafd geleverd!

 
Toepassingen
Eikenhout wordt sinds jaar en dag voor ontzettend veel toepassingen gebruikt, zowel binnen- als buitenshuis. Zodoende worden eiken balken buiten gebruikt voor veranda’s, pergola’s, gevelbekleding, tuinhuis, bijgebouwen, schutting, paardenstal en zelfs schepen in onze gouden eeuw! Ook zien we eikenhout veel terug binnenshuis, denk hierbij aan eiken vloeren, tafelbladen, kozijnen maar ook bijvoorbeeld wijnvaten. Vakkundig advies ontvangen over de toepassingen van eikenhout? Neem nu contact op via 0416 85 85 02!

 
Duurzaamheid
Eikenhout heeft een gemiddelde levensduur van minimaal 20 jaar, door de harde en dichte structuur van het hout. Daarnaast verleent Eiken balkhout zich uitstekend voor een beitsbehandeling, u verlengt hiermee de levensduur nog verder!

 
Bijzonderheden
Eiken balken bevatten looizuur(tannine). Blauwzwarte verkleuringen zijn het gevolg van de reactie tussen ijzer en het looizuur in het hout. Voorkom deze zwarte vlekken door RVS schroeven te gebruiken, hierdoor komen de zuren van het hout niet in contact met roest!
Daarnaast zal onbehandeld eikenhout bij buitengebruik in de loop der jaren op een natuurlijke wijze licht vergrijzen! Vindt u dit niet mooi? Bescherm dan met beits uw hout!

 
Hulp nodig bij bestellen?
Wij helpen u graag! Het voordeel van bestellen bij Tuinhout Compleet is dat u het hout niet zelf hoeft op te halen, het wordt gewoon bij u thuisbezorgd. Dat is pas service! Voor hulp bij bestellen kunt u contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02 of laat een bericht achter!

0