Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Terras Delen

De Douglas terrasdelen van Tuinhout Compleet bestaan uit alles dat u nodig heeft voor het bouwen van uw terras of vlonder. Van terrasplanken tot onderregels en piketpalen, alle Douglas terrasdelen zijn met slechts paar muisklikken te bestellen in de overzichtelijke webshop van Tuinhout Compleet. Kijk op uw gemak rond op de website en neem contact op bij vragen of voor hulp bij bestellen.

Alle 3 resultaten

Douglas terrasdelen die lang mee gaan

U kunt kiezen uit reeds geïmpregneerde Douglas terrasdelen, of uit planken waarbij u dit zelf nog moet doen. Dit is belangrijk want het beschermt het hout tegen krom trekken en scheuren als gevolg van warmte, kou en regen. Zijn de Douglas terrasdelen eenmaal geïmpregneerd, dan gaat uw nieuwe terras nog vele jaren mee, zonder dat u hier uitzonderlijk veel onderhoud aan hoeft te plegen.

Geniet komend seizoen nog van uw nieuwe terras!

U kunt binnenkort al aan de slag als u nu uw bestelling plaatst via de webshop van Tuinhout Compleet. Na ontvangst van betaling worden uw producten binnen 10 werkdagen naar u toegestuurd. Bij vragen kunt u ook altijd even bellen met een van de volgende twee telefoonnummers: 0416 85 85 02.