Douglas Rhombusprofiel

Bent u op zoek naar materiaal voor een wand of gevelbekleding? De douglas dubbel rhombusprofiel planken zijn hier uitstekend voor geschikt. De planken hebben een dikte van 26 mm met een totale breedte van 135 mm. De werkende breedte van de plank is 125 mm.
Wanneer u een wand gaat maken van de rhombusprofielen kunt u bijvoorbeeld van Douglas regels gebruik maken.
Tip: Om de plank te beschermen tegen houtrot en insecten kunt u deze behandelen met een HK-lazuur. De HK-lazuur wordt aangeboden als kleurloze variant Remmers HK-lazuur en als variant met douglas pigment Remmers HK-lazuur Douglas.
Voor meer informatie stuur dan gerust een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 2 resultaten

Toepassingen voor Douglas rhombus

Als u een schutting wilt maken van Douglas rhombusprofielen bent u bij Tuinhout Compleet lekker voordelig uit! U kunt Douglas rhombusprofielen voor het bouwen van een schutting voor een zacht prijsje kopen. In de webshop vindt u bovendien ook al het andere dat u nodig heeft, zoals spijkers en schroeven, verf, en beits. Ook de steunbalken waar de schuttingdelen tussen moeten komen kunt u in een en dezelfde order bestellen. Gaat u een stapje verder en wilt u bijvoorbeeld een veranda bouwen? Dan heeft Tuinhout Compleet daarvoor dikkere planken te koop staan. Deze planken kunt u overigens ook gebruiken voor het maken van mooie meubels. Denkt u er dan wel aan om ze daarna goed te beitsen? Zo blijven ze veel langer mooi!
Wilt u de planken laten zagen? Geen enkel probleem, bij Tuinhout Compleet zagen wij de planken na wens. Bekijk hier de zaagkosten voor Douglas planken.
Wandmodules rhombus profielplanken douglas blank

Verander het aangezicht van uw woning met rhombus van  Douglas hout

Weleens van potdekselen gehoord? Als u hier nog nooit van gehoord heeft, dan heeft u het zonder het te beseffen vast eens gezien. Bij potdekselen bekleedt u de gevel van uw woning met gevelplanken op dezelfde manier waarop dakpannen worden gelegd. Op die manier loopt regenwater er makkelijk vanaf. Veel mensen vinden potdekselwerk erg mooi omdat het een huis een landelijke uitstraling geeft. Dankzij de veelzijdigheid van geschaafd Douglas hout, worden deze planken het meest gebruikt voor een dergelijke constructie. Bij Tuinhout Compleet kunt u Douglas planken van de juiste dikte kopen voor potdekselwerk.

Douglas rhombusprofiel van kwaliteit

We hebben een passie voor hout en willen ook dat mensen in de toekomst met dit prachtige natuurproduct kunnen blijven werken. Het FSC-keurmerk zorgt daarvoor. Het is een wereldwijd, onafhankelijk keurmerk voor boseigenaren die streven naar duurzaam beheer. Met Douglas planken van geschaafd hout bij Tuinhout Compleet weet u dus zeker dat u investeert in het behoud van Europese bossen en bossen overal ter wereld.

Assortiment Douglashout

Douglashout is duurzaam en vrij goedkoop. Daarom komen de douglas planken steeds vaker terug bij verschillende buitenconstructies. Douglas planken zijn ideaal te gebruiken voor tuinmeubels, schuttingen, aanbouwingen, overkappingen, schuren of veranda’s.

douglas-rhombus-hout
Rhombusprofielen

Bij Tuinhout Compleet heeft u ook de keuze uit:
Douglas palen
Douglas planken
Douglas regels en ribben
Douglas schaaldelen
Zweeds rabat douglas
Douglas balkhout
Douglas sponningplank
Douglas vlonderplanken
Douglas vellingdeel
Douglas deuren en ramen
Douglas profielplanken

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Neem dan nu telefonisch contact met ons op!

Veelgestelde vragen over Douglas rhombusprofielen

Waarom Douglas rhombusprofielen kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze rhombus planken zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Douglas rhombusprofielen kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en de eigenschappen van Douglas rhombusprofielen. Door in een keer al uw materiaal te bestellen spaart u zich vanaf €1300,- de verzendkosten uit. En dat scheelt behoorlijk op de totaalprijs.

Voor welke constructies zijn Douglas rhombusprofielen geschikt?

Douglas rhombusprofielen zijn geschikt voor diverseconstructies, voor het maken van bijvoorbeeld schuttingen of gevels. Daarnaast heeft Tuinhout Compleet specifieke categorieën van Douglas planken voor o.a. sponning, vlonder, terras en gevel. Zo heeft u altijd de juiste douglas plank voor ogen.

Hoe snel vergrijsd Douglashout?

Douglashout is een houtsoort met een geheel eigen uitstraling. Het hout heeft een warme kleur en brengt dit ook mooi over in de tuin. De warme kleur van dit hout blijft er alleen niet voor altijd zo mooi uitzien. Na gemiddeld 15 jaar zal het hout vergrijzen.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...