Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Vleugelramen

De praktische vleugelramen van Douglas hout zijn dé afmaker voor uw tuinhuis en schuur. De vleugelramen worden inclusief glas, hang en sluitwerk geleverd, zodat u het meteen kan bevestigen. Mocht u nog geïnteresseerd zijn in een alternatief model, bekijk dan onze uitzetramen of vaste raamkozijnen. Vragen? Bel dan 0416-858502 of mail naar info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 5 resultaten

Vleugelramen van douglas hout

De vleugelramen van Tuinhout Compleet zorgen voor belichting en ventilatie en maken daardoor uw tuinproject helemaal af. Door de eenvoudige functie en uitvoering, is het ook relatief makkelijk te plaatsen. Al onze vleugelramen worden inclusief enkel glas, hang en sluitwerk geleverd.

Voor de vleugelramen van douglas hout geldt dat de behandeling nog onbewerkt is, zodat u zelf voor de juiste afwerking kan zorgen.

U heeft de keuze uit verschillende formaten vleugelramen. Mocht u nog verder willen kijken naar onze andere deuren en ramen van douglas hout en staal, zie hier het overzicht:

Louvre
Paneeldeuren
Schuifdeuren
Opgeklampte deuren
Stapeldorpeldeuren
Uitzetramen
Vaste raamkozijnen
Panoramaraam 
Stalen raamkozijn

Handleiding afwerken ramen en deuren

Voor elk product waar een raam in verwerkt is, krijgt u standaard een pakketje geleverd om de ramen te voorzien van steunblokjes, celband en kit. De functie hiervan is om uw tuinproject waar ramen en deuren gebruikt worden nog net iets beter te isoleren. Hieronder ziet u een afbeelding van het pakketje met de handleiding ervan. Deze vindt u ook terug bij de desbetreffende producten.

siliconen kit

Handleiding afwerken ramen en deuren

Maak uw bestelling compleet

Tuinhout Compleet is dé specialist in tuinhout. Voornamelijk douglas hout en eikenhout zijn daarin het belangrijkste product. Maar vaak zit het eindresultaat van bijvoorbeeld uw tuinhuis het in de details en afwerking. Daar zijn onze vleugelramen een perfect voorbeeld van!

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Vleugelramen
Vleugelramen

Veelgestelde vragen over vleugelramen

Waarom vleugelramen kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze vleugelramen zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Een vleugelraam kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van onze douglas ramen en deuren.

Waarom zijn de douglas vleugelramen onbewerkt?

Onze vaste vleugelramen van douglas hout zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte ramen aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of schuur zelf gebouwd of laten bouwen. Daar horen natuurlijk passende ramen bij. De onbehandelde ramen van douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten raam of deur maken?

Gaat u uw tuin aanpakken en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of raam? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw raam of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal. Het enige wat u bij een raam moet bedenken, is dat Tuinhout Compleet geen specialist is in glas. Dit zou uzelf elders moeten aanschaffen.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 907 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...