Vaste raamkozijn

Breng verlichting in uw tuinhuis of schuur met  vaste raamkozijnen van douglas hout of staal. Te bestellen in diverse afmetingen. Kiest u alsnog voor een raam die opengezet kan worden, bekijk dan eens ons assortiment vleugelramen en uitzetramen.
Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op info@tuinhout-compleet.nl en via 0416-858502.

Toont alle 3 resultaten

Vaste raamkozijn van douglas hout of staal

De vaste ramen van Tuinhout Compleet zorgen voor een goede natuurlijke belichting. Door de eenvoudige functie en uitvoering, is het ook relatief makkelijk te plaatsen. Al onze vaste raamkozijnen worden inclusief enkel glas geleverd, op uitzondering van de stalen uitvoering, dit is met dubbelglas.

Voor de vaste raamkozijnen van douglas hout geldt dat de behandeling nog onbewerkt is, zodat u zelf voor de juiste afwerking kan zorgen.

U heeft de keuze uit verschillende formaten. Ook kunt u de plaatsing van een raamkozijn op uw eigen gewenste manier bevestigen. Mocht u nog verder willen kijken naar onze andere deuren en ramen van douglas hout en staal, zie hier het overzicht:

Louvre
Paneeldeuren
Schuifdeuren
Opgeklampte deuren
Stapeldorpeldeuren
Uitzetramen
Vleugelraam
Panoramaraam 
Stalen raamkozijn

Maak uw bestelling compleet

Tuinhout Compleet is dé specialist in tuinhout. Voornamelijk douglas hout en eikenhout zijn daarin het belangrijkste product. Maar vaak zit het eindresultaat van bijvoorbeeld uw tuinhuis het in de details en afwerking. Daar zijn onze vaste raamkozijnen een perfect voorbeeld van!

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Vaste raamkozijnen
Vaste raamkozijnen

Veelgestelde vragen over vaste raamkozijn

Waarom vaste raamkozijnen kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze vaste raamkozijnen zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Een vaste raamkozijn kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van onze douglas ramen en deuren.

Waarom zijn de douglas raamkozijnen onbewerkt?

Onze vaste raamkozijnen van douglas hout zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte ramen aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of schuur zelf gebouwd of laten bouwen. Daar horen natuurlijk passende ramen bij. De onbehandelde ramen van douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten raam of deur maken?

Gaat u uw tuin aanpakken en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of raam? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw raam of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal. Het enige wat u bij een raam moet bedenken, is dat Tuinhout Compleet geen specialist is in glas. Dit zou uzelf elders moeten aanschaffen.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 864 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...