Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Uitzetramen

Maak uw buitenshuis project compleet met de praktische uitzetramen van Tuinhout Compleet. Zeer geschikt voor uw schuur, tuinhuis en aanbouw. Kies hier de gewenste afmeting en vorm. Vragen? Stel ze gerust via info@tuinhoutcompleet.nl of bel 0416-858502.

Toont alle 4 resultaten

Filters

Uitzetramen van douglas hout of staal

De uitzetramen van Tuinhout Compleet zijn functioneel en maken uw buitenshuis project helemaal af. Door de uitklapbare mogelijkheid, krijgt het een ventilerende functie. Let bij het plaatsen goed op de grote van zowel het kozijn als raam zelf, hier zit altijd een kleine speling in.  Al onze uitzetramen worden inclusief enkel glas geleverd, op uitzondering van de stalen uitvoering, dit is met dubbelglas.

Voor de uitzetramen van douglas hout geldt dat de behandeling nog onbewerkt is, zodat u zelf voor de juiste afwerking kan zorgen.

U heeft de keuze uit verschillende formaten uitzetramen van douglas. Voor de stalenraam met dubbelglas is er momenteel nog maar een uitvoering beschikbaar. Mocht u nog verder willen kijken naar onze andere deuren en ramen van douglas hout en staal, zie hier het overzicht:

Louvre
Paneeldeuren
Schuifdeuren
Opgeklampte deuren
Stapeldorpeldeuren
Vaste raamkozijn
Vleugelraam
Panoramaraam 
Stalen raamkozijn

Handleiding afwerken ramen en deuren

Voor elk product waar een raam in verwerkt is, krijgt u standaard een pakketje geleverd om de ramen te voorzien van steunblokjes, celband en kit. De functie hiervan is om uw tuinproject waar ramen en deuren gebruikt worden nog net iets beter te isoleren. Hieronder ziet u een afbeelding van het pakketje met de handleiding ervan. Deze vindt u ook terug bij de desbetreffende producten.

siliconen kit

Handleiding afwerken ramen en deuren – THC

Maak uw bestelling compleet

Tuinhout Compleet is dé specialist in tuinhout. Voornamelijk douglas hout en eikenhout zijn daarin het belangrijkste product. Maar vaak zit het eindresultaat van bijvoorbeeld uw tuinhuis het in de details en afwerking. Daar zijn onze uitzetramen een perfect voorbeeld van!

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Uitzetramen
Uitzetramen

Veelgestelde vragen over uitzetramen

Waarom uitzetramen kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze uitzetramen zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Een uitzetraam kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van onze douglas ramen en deuren.

Waarom zijn de douglas uitzetramen onbewerkt?

Onze uitzetramen van douglas hout zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte ramen aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of schuur zelf gebouwd of laten bouwen. Daar horen natuurlijk passende ramen bij. De onbehandelde ramen van douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten raam of deur maken?

Gaat u uw tuin aanpakken en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of raam? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw raam of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal. Het enige wat u bij een raam moet bedenken, is dat Tuinhout Compleet geen specialist is in glas. Dit zou uzelf elders moeten aanschaffen.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 994 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...