Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Stapeldorpeldeuren

Kies hier uw passende stapeldorpeldeur van hoge kwaliteit Douglas hout. Een mooie deur om uw buitenshuis project af te ronden. Ideaal voor uw schuur, tuinhuis of aanbouw. Bekijk ook onze andere deuren en bijhorende ramen mocht u nog meer inspiratie willen opdoen. Vragen? Bel dan naar 0416-858502 of mail naar info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 3 resultaten

Filters

De stapeldorpeldeuren

De stapeldorpeldeuren van Tuinhout Compleet zijn nog onbewerkt en kunnen dus in uw eigen stijl afgewerkt worden. We hadden natuurlijk ook kant-en-klare deuren aan kunnen bieden, maar u tuinhuis of schuur is vaak ook zelf gebouwd. Daar hoort een passende deur bij.

U heeft de keuze uit een enkele of dubbele stapeldorpeldeur, voorzien van enkel glas en een deurklink. Mocht u nog verder willen kijken naar onze andere deuren en ramen van douglas hout, zie hier het overzicht:

Louvre
Paneeldeuren
Schuifdeuren
Opgeklampte deuren
Uitzetramen
Vaste raamkozijn
Vleugelraam
Panoramaraam 
Stalen raamkozijn

Handleiding afwerken ramen en deuren

Voor elk product waar een raam in verwerkt is, krijgt u standaard een pakketje geleverd om de ramen te voorzien van steunblokjes, celband en kit. De functie hiervan is om uw tuinproject waar ramen en deuren gebruikt worden nog net iets beter te isoleren. Hieronder ziet u een afbeelding van het pakketje met de handleiding ervan. Deze vindt u ook terug bij de desbetreffende producten.

siliconen kit

Handleiding afwerken ramen en deuren

Maak uw bestelling compleet

Tuinhout Compleet is dé specialist in tuinhout. Voornamelijk douglas hout en eikenhout zijn daarin het belangrijkste product. Maar vaak zit het eindresultaat van bijvoorbeeld uw tuinhuis het in de details en afwerking. De stapeldorpeldeuren van douglas hout zijn inclusief slot en bevestigingsmateriaal.

categorie-stapeldorpeldeur.jpg
Stapeldorpeldeuren

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Veelgestelde vragen over stapeldorpeldeuren

Waarom stapeldorpeldeuren kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze stapeldorpeldeuren zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Een douglas deur kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van onze douglas ramen en deuren.

Waarom zijn de stapeldorpeldeuren onbewerkt?

Onze stapeldorpeldeuren zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte deuren aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of schuur zelf gebouwd of laten bouwen. Daar hoort natuurlijk een passende deur bij. De onbehandelde deuren van douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten deur of poort maken?

Gaat u uw tuin aanpakken en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of poort? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw poort of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 994 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...