Schuifdeuren

Bespaar ruimte met een schuifdeur van douglas hout. Schuifdeuren worden populairder en dat is ook wel logisch; schuifdeuren zijn praktisch in gebruik en zeer geschikt voor ruimtes waar een draaiende deur simpelweg niet past. U kunt twee ruimtes als het ware in elkaar over laten vloeien door de schuifdeur te openen en privacy creëren door de schuifdeuren weer dicht te doen. Schuifdeuren creëren een strakke uitstraling. Heeft u vragen over onze schuifdeuren? Mail dan naar info@tuinhout-compleet.nl of bel naar 0416-858502.

Toont alle 3 resultaten

Schuifdeuren van douglas hout

Een schuifdeur in de tuin bij een tuinhuisje of schuur, ziet u steeds vaker. De praktische gemakken, waaronder ruimte besparing met openen en dichten van een deur, zorgen dat de populariteit van de schuifdeur enorm groeit. Het hout is nog onbehandeld, zodat uzelf voor de juiste afwerking kunt kiezen.

U heeft de keuze dat de deur alleen naar links of rechts opengaat of u kiest voor de dubbele schuifdeur. Let wel dat u het beslagset schuifdeursysteem erbij besteld. De deuren zijn exclusief hangsystem. Mocht u nog verder willen kijken naar onze andere deuren en ramen van douglas hout, zie hier het overzicht:

Opgeklampte deuren
Paneeldeuren
Louvre paneel
Stapeldorpeldeuren
Uitzetramen
Vaste raamkozijn
Vleugelraam
Panoramaraam 
Stalen raamkozijn

Maak uw bestelling compleet

Tuinhout Compleet is dé specialist in tuinhout. Voornamelijk douglas hout en eikenhout zijn daarin het belangrijkste product. Maar vaak zit het eindresultaat van bijvoorbeeld uw tuinhuis het in de details en afwerking. Let wel dat onze schuifdeuren van douglas hout exclusief ophangsysteem geleverd worden. Dus alleen een deur bestellen heeft niet zoveel zin!

Schuifdeuren van douglas hout
Schuifdeuren

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Veelgestelde vragen over schuifdeuren

Waarom schuifdeuren kopen bij Tuinhout Compleet?

Ons schuifdeuren zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Een schuifdeur bestellen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van onze douglas ramen en deuren.

Waarom zijn de schuifdeuren onbewerkt?

Onze schuifdeuren zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte schuifdeuren aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of chalet zelf gebouwd of laten bouwen. Daar hoort natuurlijk een passende afwerking bij. De onbehandelde deuren van douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten deur of poort maken?

Gaat u uw tuin aanpakken en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of poort? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw poort of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 851 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...