Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Paneeldeuren

De kant-en-klare paneeldeuren van Tuinhout Compleet zijn eenvoudig te bevestigen en zijn inclusief hang-en sluitwerk en enkel glas. Kies hier de uitvoering van een enkel linksdraaiend of rechtsdraaiend deur en anders hebben wij ook de dubbele paneeldeur. Bij vragen mailt u naar info@tuinhout-compleet.nl of belt u naar 0416-858502.

Toont alle 3 resultaten

Filters

De paneeldeuren van douglas hout

De paneeldeuren worden gemaakt van onbehandeld douglas hout. Hierdoor kunt uzelf nog kiezen voor de juiste afwerking.  Onze paneel deuren worden kant-en-klaar geleverd, dat wilt zeggen inclusief slot, hangwerk en enkel glas.

Kies uit een links of rechts draaiende deur of een dubbele paneeldeur. Mocht u nog verder willen kijken naar onze andere deuren en ramen van douglas hout, zie hier het overzicht:

Opgeklampte deuren
Louvre paneel
Schuifdeuren
Stapeldorpeldeuren
Uitzetramen
Vaste raamkozijn
Vleugelraam
Panoramaraam 
Stalen raamkozijn

Handleiding afwerken ramen en deuren

Voor elk product waar een raam in verwerkt is, krijgt u standaard een pakketje geleverd om de ramen te voorzien van steunblokjes, celband en kit. De functie hiervan is om uw tuinproject waar ramen en deuren gebruikt worden nog net iets beter te isoleren. Hieronder ziet u een afbeelding van het pakketje met de handleiding ervan. Deze vindt u ook terug bij de desbetreffende producten.

siliconen kit

Handleiding afwerken ramen en deuren

Maak uw bestelling compleet

Tuinhout Compleet is dé specialist in tuinhout. Voornamelijk douglas hout en eikenhout zijn daarin het belangrijkste product. Maar vaak zit het eindresultaat van bijvoorbeeld uw tuinhuis het in de details en afwerking. Dus een mooie deur of raam kan daar veel aan toevoegen!

Paneeldeuren
Paneeldeuren

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Veelgestelde vragen over paneeldeuren

Waarom paneeldeuren kopen bij Tuinhout Compleet?

Ons douglas paneeldeuren zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Een paneeldeur kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van onze douglas ramen en deuren.

Waarom zijn de paneeldeuren onbewerkt?

Onze deuuren zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte paneeldeuren aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of chalet zelf gebouwd of laten bouwen. Daar hoort natuurlijk een passende afwerking bij. De onbehandelde deuren van douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten deur of poort maken?

Gaat u uw tuin aanpakken en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of poort? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw poort of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 958 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...