Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Opgeklampte deuren

Maak hier uw keuze uit diverse opgeklampte deuren. Alle deuren zijn gemaakt van gedroogd en geschaafd douglas hout. Doordat de deuren nog onbehandeld zijn, kunt u zelf de afwerking bepalen, omdat toch iedere tuin en project anders is. Afhankelijk van het model opgeklampte deur, worden de betreffende met ruit inclusief enkel glaswerk geleverd.
Let op: de opgeklampte deuren worden exclusief hang- en sluitwerk en bevestigingsmateriaal geleverd.
Kijk op uw gemak door ons assortiment en bel of mail ons als u vragen heeft of meer informatie wilt.
0416-858502 of info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 10 resultaten

Filters

De opgeklampte deuren

De opgeklampte deuren van Tuinhout Compleet zijn nog onbewerkt en kunnen dus in uw eigen stijl afgewerkt worden. We kunnen er natuurlijk voor kiezen om afgewerkte deuren aan te bieden, maar u tuinhuis of chalet is vaak ook zelf gebouwd. Daar hoort een passende deur bij.

Bevestiging van de hengen

De opgeklampte deuren zijn exclusief hang-en sluitwerk, hengen en de bevestiging daarvan. Een veel voorkomende vraag is hoe de slotbouten bevestigd moeten worden. Men ondervindt dat de bouten niet door het vierkant kunnen, maar u werkt van binnen naar buiten. Ter verduidelijking staat hieronder een afbeelding daarvan:

Montage hengen van de slotbouten op een opgeklamte deur THC    Montage hengen van de slotbouten op een opgeklamte deur

Mocht u nog vragen hebben hierover, neem gerust contact op via de mail info@tuinhout-compleet.nl.

U heeft de keuze uit verschillende enkele of dubbele ramen en deuren, met of zonder raam die voorzien zijn van enkel glas. Mocht u nog verder willen kijken naar onze andere deuren en ramen van douglas hout, zie hier het overzicht:

Louvre
Paneeldeuren
Schuifdeuren
Stapeldorpeldeuren
Uitzetramen
Vaste raamkozijn
Vleugelraam
Panoramaraam 
Stalen raamkozijn

Handleiding afwerken ramen en deuren

Bij elke deur waar een raam in verwerkt is, krijgt u standaard een pakket geleverd om de ramen te voorzien van steunblokjes, celband en kit. De functie hiervan is om uw tuinproject waar ramen en deuren gebruikt worden nog net iets beter te isoleren. Hieronder ziet u een afbeelding van het pakketje met de handleiding ervan. Deze vindt u ook terug bij de desbetreffende producten.

siliconen kit

Handleiding afwerken ramen en deuren

Maak uw bestelling compleet

Tuinhout Compleet is dé specialist in tuinhout. Voornamelijk douglas hout en eikenhout zijn daarin het belangrijkste product. Maar vaak zit het eindresultaat van bijvoorbeeld uw tuinhuis het in de details en afwerking. Let wel dat onze opgeklampte deuren van douglas hout  exclusief slot en bevestigingsmateriaal geleverd worden. Dus alleen een deur bestellen heeft niet zoveel zin!

categorie-deuren-douglas-hout-accessoires
Opgeklampte deuren

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Veelgestelde vragen over opgeklampte deuren

Waarom opgeklampte deuren kopen bij Tuinhout Compleet?

Ons douglas opgeklampte deuren zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Een douglas deur kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van onze douglas ramen en deuren.

Waarom zijn de opgeklampte deuren onbewerkt?

Onze deuren zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte deuren aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of chalet zelf gebouwd of laten bouwen. Daar hoort natuurlijk een passende deur bij. De onbehandelde deuren van douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten deur of poort maken?

Gaat u uw tuin aanpakken en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of poort? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw poort of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 994 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...