Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Louvre paneel

Breng karakter aan en ga voor de sfeervolle louvre paneel modules in je overkapping. Perfect als afscheidingswand. De louvre werkt zowel zonwerend als ventilerend. Je schermt je overkapping af zodat het een fijne plek wordt om op een ontspannen manier je tijd door te brengen. Het buitenleven krijgt zo een nieuwe dimensie. Vragen over de mogelijkheden? Mail dan naar info@tuinhout-compleet.nl of bel naar 0416-858502.

Toont alle 2 resultaten

Filters

Louvre paneel

Het Louvre paneel is een echte finishing touch voor uw buitenproject. De horizontale schotjes/latjes hebben zowel een zonwerende als ventilerende functie. Het hout is nog onbehandeld, zodat uzelf voor de juiste afwerking kunt kiezen.

U heeft de keuze uit een horizontaal of verticaal paneel, maar houdt ons assortiment in de gaten, want er komen meer opties beschikbaar. Mocht u nog verder willen kijken naar onze andere deuren en ramen van douglas hout, zie hier het overzicht:

Opgeklampte deuren
Paneeldeuren
Schuifdeuren
Stapeldorpeldeuren
Uitzetramen
Vaste raamkozijn
Vleugelraam
Panoramaraam 
Stalen raamkozijn

Maak uw bestelling compleet

Tuinhout Compleet is dé specialist in tuinhout. Voornamelijk douglas hout en eikenhout zijn daarin het belangrijkste product. Maar vaak zit het eindresultaat van bijvoorbeeld uw tuinhuis het in de details en afwerking. Let wel dat onze opgeklampte deuren van douglas hout  exclusief slot en bevestigingsmateriaal geleverd worden. Dus alleen een deur bestellen heeft niet zoveel zin!

louvre-paneel-categorie-pagina-douglashout.jpg
Louvre paneel

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Veelgestelde vragen over Louvre panelen

Waarom Louvre panelen kopen bij Tuinhout Compleet?

Ons douglas panelen zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Een Louvre paneel kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van onze douglas ramen en deuren.

Waarom zijn de Louvre panelen onbewerkt?

Onze panelen zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte Louvre panelen aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of chalet zelf gebouwd of laten bouwen. Daar hoort natuurlijk een passende afwerking bij. De onbehandelde deuren van douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten deur of poort maken?

Gaat u uw tuin aanpakken en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of poort? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw poort of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 960 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...